Каде побегна Лила?

Loading...

Лила побегна од дождовите во Македонија…Па така по Монако, таа стигна и до плажите на француската ривиера.
Притоа, водителката ја продолжува летната турнеја во Сен Тропе. Додека во Македонија врнат дождови Лила си се сонча и ужива на плажа 🙂
 Па така по Монако, таа стигна и до плажите на француската ривиера.
Притоа, водителката ја продолжува летната турнеја во Сен Тропе. Додека в

loading...
Loading...