Кај ќе ги троши парите? Милан Станковиќ се вратил од Америка „полн како брод“

Loading...

Младиот пејач Милан Станковиќ по успешната американската турнеја се врати со автомобилот за кој мечтаел одамна, Доџ калибер, кој е токму по негова мерка. Тој е пресреќен што си купи токму таков автомобил и тоа со парите што ги заработи од концертите во Америка.

Деновиве тој е зафатен со промоција на песната Луда жено со која ќе се натпреварува на Пинк мјузик фестивалот. Супер му дојде што токму сега си го купи автомобилот, бидејќи може брзо да си ги исполнува обврските.Тој е пресреќен што си купи токму таков автомобил и тоа со парите што ги заработи од концертите во Америка.

loading...
Loading...