Кајмакоски добивал секс понуди од постари жени?

Loading...

Даниел се отвори за српскиот таблоиден магазин „Ало“! Тој вели дека дами во години му праќале пораки со сексуална содржина на кои тој не одговара, бидејќи моментално е фокусиран само на музичкото натпреварување. За кусо време Даниел Кајмакоски стана многу популарен благодарение на шоуто Х Фактор, каде тој е најголем фаворит за победа, а колку припадничките на поубавиот пол го сакаат, покажува и фактот дека постари жени му нуделе секс преку социјалната мрежа Фејсбук. Тој добил неколку понуди со сексуална содржина, на кои не сакал да одговори. 
И самиот Даниел дал изјава за овој таблоид…

„Имам 30 години и голем број од моите фанови се млади девојки кои ми покажуваат најискрено пријателство. Ама има тука и возрасни, постари кои ми пишуваат чудни работи за сексот на Фејсбук, но јас не сум глупав тоа да го прифатам“- изјави Даниел за Ало! и додава дека се расплакал поради видео -клипот што му го направиле фановите.
„Само што го гледав клипот на интернет што го направиле моите фанови, и на кој се нивни слики како држат табла со одредени зборови и на крајот се добива целата приказна. Се расплакав додека го гледав тој клип, зошто навистина ми значи нивната поддршка. Инаку додека размислувам за сето што се случува, понекогаш ми се појавува солза. Тотално сум фокусиран на ова натпреварување и уживам во се што ми се случува“ – вели Даниел Кајмакоски.
 
 За кусо време Даниел Кајмакоски стана многу популарен благодарение на шоуто Х Фактор, каде тој е најголем фаворит за победа, а колку припадничките

loading...
Loading...