Кајмакоски ја доби титулата „Најмомче на годината“

Loading...

Читателите на тинејџерското списание ТАА по 12 пат го избра своето „Најмомче на годината“. Титулата овој пат отиде во рацете на Даниел Кајмакоски, кој освои околу 70% од гласовите.- Ми се допаѓа како звучи тоа „момче“. Имам 30 години и за чувството на идол кое го добивам не само заради најмалите, туку и од оние повозрасните, можам само да му се заблагодарам на Господ. Ова значи дека имам голема одговорност кон сите нив. Сакам да им бидам вистински пример и се трудам секојдневно да им го покажам тоа. Секогаш пред децата имам насмевка кој ним им е потребна. Станавме големо друштво и супер пријатели. И среќен сум што токму моите фанови преку вашата ТАА ми ја доделија оваа награда, рече Кајмакоски.Досегашни добитници на наградата ТАА најмомче се Тоше Проески, Адријан Гаџа, Ламбе Алабаковски, Петар Ѓошев, Стефан и Мартин Филиповски, Тони Зен, Ивица Смилковски, Александар Белов, Христијан Тодоровски…- Ми се допаѓа како звучи тоа „момче“. Имам 30 години и за чувството на идол кое го добивам не само заради најмалите, туку и од оние по

loading...
Loading...