Кајмакоски, Лукијан и „Доктори“ ќе им пеат на обожавателките за „Денот на вљубените“

Loading...

Расположените финалисти од Х фактор велат дека ова е начинот на кој ќе им се оддолжат на сите прекрасни луѓе кои ги поддржуваа во текот на емисиите.Финалистите „на големо“ се спремаат за новата епизода на популарното шоу, кога повторно со своите настапи ќе ја воодушеват публиката, а дел од машката екипа уште вечерва подготвува специјална програма за својата женска публика.

Даниел, Лукијан и „Докторите“ во духот на денешниот „Ден на заљубените“ ќе пејат за оние кои од 18 часот ќе дојдат на „Svet Shoping Weekend“ во трговскиот центар „Стадион“.

Тие им порачуваат на сите заљубени парови, а и на оние кои не се да дојдат вечерва на едночасовниот концерт, ветувајќи им незаборавна вечер!
 
 Финалистите „на големо“ се спремаат за новата епизода на популарното шоу, кога повторно со своите настапи ќе ја воодушеват публиката, а

loading...
Loading...