Кајмакоски: Тоше не може никој да го замени

Loading...

Кајмаковски: Тоше не може никој да го замениПо настапот на Икс Фактор со песната на Тоше Чија си, Даниел изјави дека Тоше никој не може да го надмине, но дека сепак нема зошто да не ги пееме неговите песни.
Кристина кажа дека се плашела и не сакала да го слушне Даниел како пее песна од Тоше, бидејќи никој не може да пее негова песна, но дека нашиот натпреварувач си докажал дека пее на свој начин.По настапот на Икс Фактор со песната на Тоше Чија си, Даниел изјави дека Тоше никој не може да го надмине, но дека сепак нема зошто да не ги пееме

loading...
Loading...