Како да дизајнирате вселенска ракета дома?

Loading...

Во филмовите често гледаме управување со тродимензионални холограми со еднсотавно движење на рацете, но дали знаете дека денес ова може да го направите и дома…Шефот на компанијата Тесла Моторс позната по револуционерните електрични автомобили, Елон Маск, објаснува како неговата друга компанија SpaceX дизајнира вселенска ракета и тоа е толку едноставно што може да го направи секој…
Прочитајте повеќе на think.mk.Шефот на компанијата Тесла Моторс позната по револуционерните електрични автомобили, Елон Маск, објаснува како неговата друга компанија SpaceX диза

loading...
Loading...