Како да дознаете дека е женет, ако не носи венчален прстен

Loading...

Може да се преправа дека е слободен како птица, но еве како ќе дознаете дали дома го чека женичката…
Точно знае каде се најдобрите попусти за садови и бела техника.
Шета со своето куче. Симпатична, мала, бушава пудлица.
Многу добро е запознаен во содржината на “Очајни домаќинки” и може да објасни зошто Карлос на Габи не може да и каже не.
Носи машка ташна. Каде на друго место ќе ги сокрие марамчињата и ментол бонбоните, ако не таму.
Носи и женска чанта (додека бесцелно талка околу трговскиот центар.)
Користи подметач за чаши.
Знае дека постојат обични и ултравпивачки тампони.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Може да се преправа дека е слободен како птица, но еве како ќе дознаете дали дома го чека женичката…

loading...