Како да дознаете кој ви станал “непријател” на Фејсбук

Loading...

Новата Фејсбук апликација ќе ви овозможи да дознаете кој ве избришал од списокот на пријатели. Апликацијата се вика “Unfriend Notify” и работи на пребарувачите Firefox и Google Chrome.Еве како изгледа апликацијата во Google Chrome и како да ја инсталирате.

Откако ќе ја инсталирате на Фејсбук ќе ви се појави листа “Lost friends”  која ќе ви покаже кој ве избришал.
На оваа апликација, корисниците до сега и даваат по 4 до 5 ѕвезди, а жалби за нарушување на безбедноста сеуште нема. Но апликацијата сеуште не е задолжителна, можете да ја избришите во “Settings”.Еве како изгледа апликацијата во Google Chrome и како да ја инсталирате.

loading...
Loading...