Како да го фатите ако ве изневерува!

Loading...

Мислите дека тој би можел да си игра наоколу? Аби Хендерсон има напишано цела листа на неверни знаци…..Направени се статистички истражување, каде 25% од женетите мажи се изјасниле дека имале афера, додека 56% од нив биле среќни во својот брак кога аферата започнала. Овде се набројани пет знаци дека ве изневерува, доколку препознаете еден, нема потреба од паники, но сите пет? Ние насетивме неколку измамнички конверзации, следуваат…1.Тој беше среќен кога на неговит мобилен ја игравте „Candy Crush“, но после некое време стана посесивен заради таа ваша слатка завист. Исто така, доколку забележите како редовно ги одбива повиците додека е во ваша близина (запрашајте се). Бидете внимателни и следете ги сите знаци.
2.Кога одеднаш ќе почне да јаде мусли, а ќе престане со сланина и слични гоезливи продукти. Како тоа му текна одеднаш да се грижи за своето здравје, килажа и изглед. Очигледно е дека сака да импресионира некој – а тоа можеби не сте вие.
3.Обратете внимание на вашиот сексуален живот. Ненадеен пад во сексуалните активности, би можело да значи, дека тој ги фокусира своите напори на друго место. Некои експерти укажуваат на тоа и невообичаената засилена желба за секс, претставува лош и предупредувачки знак. Итро…Наш совет? Однесувајте се кон било која ненадејна промена со претпазливост.
4.Тој никогаш не бил зависен од работата, но одеднаш е преокупиран со неа, останува до доцна да ги заврши обврските, во гужва е со многу конференции и состаноци, па не почнал веројатно да работи за претседателот? Хм…Работата е одлично алиби за измамниците, бидејќи обезбедува можност за вина со одсуство.
5. Вие одсекогаш бевте во добри односи со неговите пријатели, но тој почна чудно да се однесува кога неговите пријатели ви доаѓаат на посета или сте во нивно присуство, или пак тој одеднаш без никакви причини почне да ги избегнува. Измамниците, обично се чувствуаат ужасно, со вината која ја носат во себе, па одеднаш ги избегнуваат своите пријатели, можете да препоставите зошто…..1.Тој беше среќен кога на неговит мобилен ја игравте „Candy Crush“, но после некое време стана посесиве

loading...
Loading...