Како да го тестирате вашето момче: Купете позитивен тест за бременост!

Loading...

Луѓето се подготвени на се, а тие факти секојдневно ги докажуваат многуте работи кои ги дознаваме. Сепак, дури и тогаш некои приказни знаат да изненадат, дознајте и зошто.Без оглед на сите лудости кои ги дознаваме секојдневно и кои се случуваат ширум светот, сепак нешто успева да не изненади. Овој пат станува збор за целосно бизарна идеја до која дошла една жена од Лос Анџелес.
Имено, таа на сајт за  продажба објавила оглас за продажба на позитивни тестови за бременост. Во огласот наведува дека е трудна и на сите жени кои сакаат да набават тест може да им излезе во пресрет и дека не и е важно за која намена се.
Секако, ова поттикна лавина на слични „продавачи“ кои своите услуги односно лажирања на бременост ги нудат по цена која не е висока, а судејќи по се и останатите жени се заинтересирани за овие услуги.
Причините поради кои девојките се одлучуваат на ваков чекор е или поради очај односно барање начин како да го натераат саканиот побрзо да ги запроси.
Од друга страна ова е уште еден бизарен начин на кои луѓето заработуваат.Без оглед на сите лудости кои ги дознаваме секојдневно и кои се случуваат ширум светот, сепак нешто успева да не изненади. Овој пат станува збор за

loading...
Loading...