Како да го тестирате вашиот партнер?!

Loading...

Можеби сеуште не ви паднало на памет вакво нешто но морате да пробате. Тестирајте го својот партнер според тоа кое животно најмногу го привлекува, би можеле да откриете многу за неговите желби…
Напишете ги на лист овие четири животни и барајте од својот партнер брзо да се одлучи за едно од нив.
Фока
Викнете го друштвото и донесете пиво, затоа што тој е забавен дечко и полн со енергија. Нека вашиот дом стане летна оаза – тој ужива во улогата на домаќин, кој го анимира друштвото.
Мечка
Тој е опуштен и лежерен. Активностите како што се забава на плажа, возење на точак низ парк и уживање на летната тераса во ресторан, се полн погодок ако тој се прашува.
Зебра
Ако го привлекуваат егзотичните животни, тоа е знак дека станува збор за човек кој бара авантура. Планирајте невообичаена забава, пример час за трапез, рафтинг или слободно качување.
Пантер
Тој има сила и ги цени фините работи во животот. Вечера со шампањ во некој луксузен бар на врвот на облакодер или масажа за двајца. Тоа е вистинскиот избор за него.
Доколку сметате дека вашиот партер е сеуште незрело дете, дознајте нешто повеќе околу созревањето кај посилниот пол на следниов ЛИНКМожеби сеуште не ви паднало на памет вакво нешто но морате да пробате. Тестирајте го својот партнер според тоа кое жив

loading...
Loading...