Како да се клонирани: Знаете дека Саша Ковачевиќ го има братот Раде, но сигурно не сте го знаеле и виделе неговиот БЛИЗНАК!

Loading...

Популарниот млад српски пејач Саша Ковачевиќ кој е многу популарен меѓу девојките на негова среќа има и близнак, кој е многу среќен поради оваа сличност.Тие двајца во една прилика се сретнаа, па пејачот се изненади на нивната сличноста. Слободан е навикнат луѓето често да го споредуваат со пејачот, а често му се случува и девојките да го измешаат со нив , па малку се мачи со неговите обожавателки.
Како што неговиот двојник е многу е популарен, Слободан би можел да стане и професионален имитатор на Саша Ковачевиќ.
Во една прилика и Саша Ковачевиќ го запозна и се фотографирал со него, па Слободан се пофали со сликата на Инстаграм.
„Браќа се по линија на баба им„, напиша во изјавата.
На социјалните мрежи, тој доби многу обожаватели на сметка на својата сличност со пејачот, а со девојките не крие дека заради тоа имаат многу предност кај нив.

Тие двајца во една прилика се сретнаа, па пејачот се изненади на нивната сличноста. Слободан е навикнат луѓето често да го споредуваат со пејачот,

loading...