Како да спречите пивото да ви паѓа во фрижидерот

Знам дека често ве нервира тоа што пивото ви се „расшетуе“ по фрижидерот.
И на секој отворање на фрижидерот внимавате да не ви испопаѓа се по ред.
Еве ви едноставно решение за проблемот. Обичен бајндер, кој што се користи во секоја канцеларија ќе заврши работа. Како што е прикажано на сликата.
Знам дека често ве нервира тоа што пивото ви се „расшетуе“ по фрижидерот.
И на секој отворање на фрижидерот внимавате да не ви

Пронајдете не на следниве мрежи: