Како до коса без првут…

Loading...

Првутот е еден од природните начини на кои кожата се регенерира и се подмладува, сите добиваме сосема нов слој кожа на секои 27-28 денаШампонирај два пати
Првото шампонирање и плакнење ја ослободува косата од првутот и масните наслаги врз влакната.
Првото шампонирање е површинско миење кое го подготвува “теренот” за детално миење и чистење на косата.
Кога по втор пат ќе нанесеш шампон, остави го да делува барем 5 минути пред да го измиеш од косата.
Така шампонот ќе навлезе во клетките на косата и ќе го сработи тоа што треба да го сработи.Шампонирај два пати
Првото шампонирање и плакнење ја ослободува косата од првутот и масните наслаги врз влакната.

loading...
Loading...