Како до подобар секс?

Секој маж може а биде добар во кревет, но на некои им се потребни само мали совети.
Но, немој да се грижите за неговото машко его. Многу момци немаат проблем со него, бидејќи важен им е резултатот, а тоа е целосното задоволство на жената.
Проблем бр.1
Рацете се сексуален алат без кои едноставно не се може. А ако тој не го знае тоа, шепнете му каде би требало да се наоѓаат.
Проблем бр.2
Ако твоето момче понекогаш не може баш да ги погоди вистинските точки , немој да се срамиш помогни му да ги лоцира.
Проблем бр. 3
Ако долниот дел од твоето тело у служи само за „едно“ тогаш навистина имате проблем. Но не толку голем, се се решава со разговор.
Проблем бр.4
Сите ќе се сложиме дека техниката е важна. Но доколку твојот сакан цело време комбинира две движења со тек на време ќе ти здодее. Пробајте да го решите проблемот со прашање во форма „Како би било…?“Секој маж може а биде добар во кревет, но на некои им се потребни само мали совети.

Пронајдете не на следниве мрежи: