Како истовремено да го доживеете сексуалниот врв?!

Loading...

Поретки се случаите кога партнерите истовремено доживуваат оргазам, но тоа не значи дека тоа не е возможно.Поретки се случаите кога партнерите истовремено доживуваат оргазам, но тоа не значи дека тоа не е возможно. Предложуваме неколку совети кои ќе ве посочат како да го постигнете тоа:
Опуштете се
Не треба да се заморувате со тоа дека баш мора истовремено да го доживеете сексуалниот врв. Дозволете сето тоа да се случи спонтано, секако со малку труд. Пред се, одлично би било добро да се познавате со партнерот- и духовно и телесно. Треба да знаете што сака тој, кои се неговите ерогени зони, кои се неговите омилени пози и сл.
Повеќе на ТЗМ.МКПоретки се случаите кога партнерите истовремено доживуваат оргазам, но тоа не значи дека тоа не е возможно. Предложува

loading...
Loading...