Како изгледа тоалетот на НБА играчите?

Loading...

Ем црнци, ем по две метра, идеално за во НБА!Момци, немојте да си набиете комплекси, оти и нив не им е лесно, треба да се наведнуваат…Момци, немојте да си набиете комплекси, оти и нив не им е лесно, треба да се наведнуваат…

loading...
Loading...