Како изгледале „Паркети“ во петто одделение?

Loading...

Фронтменот Сашо Паркет ја сподели оваа стара фотографија од, како што напиша, првата постава на „Паркети”, пренесува Република. На сликата покрај него се наоѓа и уште еден сегашен член на откачената битолска банда, Симс Паркет (најлево).

Фото:republika.mkФронтменот Сашо Паркет ја сподели оваа стара фотографија од, како што напиша, првата постава на „Паркети”, прене

loading...
Loading...