Како изгледаше малата копија на Бред Пит на Денот на вљубените

Loading...

Брет Пит и негова малата копија Нокс Џоли-Пит поминаа заеднички семеен ден во музеј.

Нокс Џоли-Пит се повеќе почнува да личи на својот татко Бред Пит. Симпатичното четиригодишно синче на Бред и Анџелина го привлече вниманието на сите кога излезе со неговото семејство во Природнонаучниот музеј за Денот на вљубените, обелчен исто како неговиот 49-годишен татко.
Анџелина и Бред ги однесоа на прошетка близнаците Нокс и Вивиен во музеј за Денот на вљубените.

Спортски, сите облечени во црно од глава до пети. Нокс имитирајќи го својот татко носел рокерски очила за сонце, сако, маичка и соодветни пантолони. Брет Пит и негова малата копија Нокс Џоли-Пит поминаа заеднички семеен ден во музеј.

loading...