Како може таа да биде модел? Манекенка со најкратките нозе

Loading...

Моделот Кармен Ортега уште еднаш покажа дека за нејзината работа долгите и убави нозе не се пресудни.А судејќи според фотографијата ниту бројката која вагата ја покажува. Кармен можеби не е модел со најкратките нозе но може слободно да конкурира во категоријата модел со најдебелите колкови. Оваа манекенка често ги радува своите фанови со разголени фотографии а овој пат папараците ја фтотографирале Кармен додека ужива на плажа.
 А судејќи според фотографијата ниту бројката која вагата ја покажува. Кармен можеби не е модел со најкратките нозе но може слободно да конкурира во

loading...
Loading...