Како можеше: Вака Карлеуша се прости од Робин Вилијамс

Карлеуша во свој стил се прости од Робин Вилијамс. Како можеше?„Беше голема музичка ѕвезда, почивај во мир легендо. РИП Рообин Вилијамс“- твитна Карлеуша.
Можеби некој од оние кои ја пренесоа пораката, ќе и напише приватна порака за тоа кој всушност починал.„Беше голема музичка ѕвезда, почивај во мир легендо. РИП Рообин Вилијамс“- твитна Карлеуша.
Можеби некој од оние кои ја пренесо

Пронајдете не на следниве мрежи: