Како можете да откриете кои се лажни профили на Фејсбук?!

Loading...

Дали можеби некогаш се двоумите дека новата нотификација на вашиот Фејсбук, е понуда за пријателство од некој лажен профил?!Дали можеби некогаш се двоумите дека новата нотификација на вашиот Фејсбук, е понуда за пријателство од некој лажен профил?!
За да не се возбудувате поради тоа и да не се нервирате дополнително, еве една апликација која многу едноставно открива лажни „facebook“ профили.
FB Checkerr е бесплатна апликација која открива лажни профили по ваше барање, преку анализирање на фотографиите на вашите пријатели. Апликацијата работи така што на интернет бара дупликати на одбрани фотографии и ги предупредува корисниците ако истите се пронајдени на различни места и профили.
Повеќе на: МКnewsДали можеби некогаш се двоумите дека новата нотификација на вашиот Фејсбук, е понуда за пријателство од некој лажен пр

loading...
Loading...