Како на филм: Земјата се отвори и проголта автомобили!

Во Америка во градот Балтимор, се отвори џиновска дупка. Притоа проголта многу автомобили…
Притоа луѓето кои живееле во куќите во близина

Пронајдете не на следниве мрежи: