„Како од мајка родена“: Скарлет Јохансон се соблече гола за снимањето на новиот филм!

Loading...

Скарлет Јохансон „ги уби“ сите мажи со покажувањето на своето голо тело за снимањето на улогата „заводница од свемирот“.Таа кажува и дека со текот на снимањето станала свесна за своето тело и за своите способности.
Глумицата се двоумела за соблекувањето во филмот „Испод кожа“, но на крајот заклучила дека тоа е клучно за улогата.

Скарлет Јохансон (29) во филмот на Мајкл Фабер глуми заводлива вонземјанка. Таа ги мами мажите а потоа ги напаѓа и од нив зема живот. Во неколку сцени морала да се соблече до крај бидејќи според сценариото нејзиното голо тело е најмоќното оружје.
Таа кажува и дека со текот на снимањето станала свесна за своето тело и за своите способности.
Глумицата се двоумела за соблекувањето во фи

loading...
Loading...