КАКО ПОЛИЦИЈАТА НЕ ГО ВИДЕ ОВА ДОСЕГА: Оваа трага ќе го открие убиецот на Јелена!

Извор близок на истрагата за убиството на Јелена Крсмановиќ-Марјановиќ, тврди дека полицијата повторно влегла во домот на семејството Марјановиќ и земала отисоци и пронашла траги од крв на една од фотелјите во домот.Можеби крвта ќе доведе до разврска на мистериозното убиство кое со месеци ја тресе Србија и регионот. 
– Потврдено е дека се работи за човечка крв, сепак прашање е на кого му припаѓа и дали ќе помогне во истрагата која веќе трае со месеци, вели соговорникот на Ало.
Крвта ќе биде испратена на вештачење.
И по цели 74 дена истрагата не стои во место, полицијата постојано е на насипот и во куќата на Марјановиќ.
Јелена беше убиена на 2 април.Можеби крвта ќе доведе до разврска на мистериозното убиство кое со месеци ја тресе Србија и регионот. 
– Потврдено е дека се работи за

Пронајдете не на следниве мрежи: