Како Samsung го тестираше Galaxy S5?

Loading...

Денес официјално започнува продажбата на најновиот и најпопуларниот модел на Samsung, Galaxy S5. Да погледнеме што се случуваше позади сцената за да го добиеме овој телефон…1. Соба исполнета со пена за мерење на радијација
2. Термална камера која го мери загревањето на телефонот при работа
3. Телефонот е тестиран да се види дали може да се справи со статичен електрицитет
 повеќе на: GSM
 1. Соба исполнета со пена за мерење на радијација
2. Терма

loading...
Loading...