Како во хорор филм: Со секира му ја расцепиле главата на фудалер!

Вилтон Конор се скарал со група локални момчиња, кои во тепачка со секира му ја расцепиле главата.Романски фудбалер Вилтон Конор бил пуштен на домашно лекување, откако бил нападнат со секира во едно локално кафуле во Салај.

Конор бил со дрштво, а потоа дошло до судир со група на романски момчиња. Според изјавите на очевидците дошло до  жесток конфликт, и двете страни користеле сè што им дошло при рака.

Англискиот фудбалер најлошо поминал, бидејќи бил удрен со секира по глава. Момчето било пренесено во локалната болница, а после шиењето пуштен е на домашно лекување. Хулиганите го искршиле и автомобилот на Вилтон.Романски фудбалер Вилтон Конор бил пуштен на домашно лекување, откако бил нападнат со секира во едно локално кафуле во Салај.

Пронајдете не на следниве мрежи: