Како знаат дека се заљубени? – Еве што велат „фраерите“

Жената знае кога е заљубена, а мажите…На нив им треба некое време тоа да го сфатат. Списанието Men’s health открива кога мажите знаат дека навистина се заљубени во својата девојка.Бившата е… бивша
Кај бившите девојки секогаш постои опција дека ќе се смират или барем дека повторно ќе се почувствуваат старите емоции. Кога момчет ќе сфати дека бовшата е минато, почнува да сфаќа дека е заљубен во својата сегашна девојка.
Постојано му е во мислите
Коа ќе се случи тој „клик“ – кога еднаш девојката ќе му се вовлече во мислите во текот на секојдневните работи кои тој ги прави, и кога нема да може да престане да мисли на неа, тогаш му е сосема јасно дека е заљубен.

 

Го воодушевуваат нејзините мани
На почетокот сите ги бараме добрите работи кај другиот партнер, но еднаш кога ќе не воодушеват нечии мани, значи дека сме заљубени. Истото ажи и за мажите и за жените – ако нештото од кое ние се срамиме за него е преслатко, значи дека паднал.
Не забележува други жени
Секако дека ги забележува, но како да не ги гледа. Заљубеното момче едноставно нема потреба да гледа на ниедно друго место освен во својата девојка.
 Бившата е… бивша
Кај бившите девојки секогаш постои опција дека ќе се смират или барем дека повторно ќе се почувствуваат

Пронајдете не на следниве мрежи: