Каков блам: Сакаше да направи секси селфи, но успеа само да се ПОСРАМОТИ

Loading...

Со малку подобар телефон и  тронка фантазија не е комплицирано да направите добро селфи! Но, што да се каже кога на селфито кое сте го пратиле до членовите на семејството „фатите“  и  нешто што не треба.Е, токму тоа ѝ се случило на една девојка која на членовите на семејството им пратила своја фотка од бањата, на која во долниот десен агол се наоѓаат два „предмета“.
Фотографијата на социјалната мрежа ја објавил нејзиниот брат, а девојката  откако забележала што се случува го замолила братот да не им кажува на родителите за што се работи доколку  тие сами не забележат.
„Ја средувам фризурата за интервју. Сега уште само да ставам маскара и излегувам“, напишала таа под фотографијата која ја објавила.
На следната страна погледнете за што се работи.
Изгледа премногу  се брзала па заборавила да ги тргне вибраторите.

 
Е, токму тоа ѝ се случило на една девојка која на членовите на семејството им пратила своја фотка од бањата, на која во долниот десен агол се наоѓа

loading...
Loading...