Каков фер-плеј: Додека славеле за голот, противниците им дале гол на нив..

Пабло Родио не е играч кој оваа година ќе добие награда за потег на годината во фер-плеј.Додека противниците славеле за голот…
Во истиот тој момент, судијата дал знак дека топката може да тргне од центарот па Пабло Родио имал слободен помин спрема голот и голманот.
Сепак стрелецот Петер Сладек во 90-тата минута успеал да му „забие“ уште еден и Спартан на крајот дошол до победа. 
Погледнете во видеото…

 
Додека противниците славеле за голот…
Во истиот тој момент, судијата дал знак дека топката може да тргне од центарот па Пабло Родио имал

Пронајдете не на следниве мрежи: