Каков хаос направи Ава во Црна Гора?

Loading...

Популарната Ава беше дел од спотот  за песната „Фетиш“  на младиот Владимир Петков и во таа прилика направи хаос во Црна Гора.За нејзината страст многу се зборувало тие денови, а како и не би се зборувало кога насекаде се слушале нејзините воздишки. Додека останатите снимале, Ава си дала на себе си одмор. Можеби никој не би забележал дека ја нема се додека соседите од апартманот до неа не се пожалиле на прегласен секс.
„Со атрактивно момче го поминала целото попладне, а штом имало прилика тие заедно се изгубиле“…
Повеќе на TZM.MKЗа нејзината страст многу се зборувало тие денови, а како и не би се зборувало кога насекаде се слушале нејзините воздишки. Додека останатите снима

loading...
Loading...