Каков подарок доби Мелита ова попладне?

Loading...

Нашата Мелита Ракиќевиќ ова попладне си доби прекрасен подарок. И тоа од нејзиниот најсакан татко.Таа веднаш прикачи фотографија на својот Фејсбук профил изјавувајќи го следното:

„Моја нова радост… подарок од мојот сакан татко- Samsung GALAXY S5, Ми се разубави денот!“
Епа Мелита, со здравје да си го користиш! 🙂
Таа веднаш прикачи фотографија на својот Фејсбук профил изјавувајќи го следното:

„Моја нова радост… подарок од мојот сакан

loading...
Loading...