Каква долна облека сакаат хороскопските знаци

Loading...

Како што знаеме, хороскопските знаци го одредуваат нашето битие, нашиот темперамент и нашиот карактер, но тие ја избираат и нашата лична наклонетост во изборот на најсекојдневни работи, па така и изборот на долна облека…
ОвенТие сакаат долна облека. Познати се како романтични, страствени и темпераментни. Особено покрај убава долна облека, таа неможе да остане ладна, така да 70 % од жените во знакот на Овен му се радуваат на таков поклон. Тие посебно сакаат долна облека која на мажите им е возбудлива.
БикТие сакаат удобна долна облека, која не е прескапа. Според принципот, мажите не ги заведува долната облека, туку шармот и еротичноста кај жената. Половина од жените во овој знак поседуваат 20 комплети долна облека, од кои со 10 би се појавиле пред мажот. Тие посебно водат сметка на цената и не би потрошиле богатство на тоа.
БлизнациОвие жени сакаат да го заведуваат својот партнер со секогаш нова и убава долна облека. Тие сакаат да ја менуваат долната облека постојано. Една третина од жените во овој знак поседуваат повеќе од 30 комплети, од најразлични материјали и бои. На жената во знакот на Близнаци и од посебно значење за секоја пригода да си има различен градник.
РакТие сакаат практична долна облека. Не се љубители на украсни детали,само нешто многу едноставно. Нејзината долна облека не смее да биде прескапа, таа своите пари ги инвестира попрво во други за неа попважни нешта, па така не ни размислува многу за долна облека.
ЛавТие сакаат гламурозна долна облека и сакаат по секоја цена да бидат приметени, така да можат слободно да дадат многу пари на тоа. Тие одат до таа мера, да попрво и одолеат на најубавата чоколада, одколку на долна облека.
ДевицаОвие жени секогаш сакаат високо квалитетна долна облека, добро да изгледаат и да се чувствуваат удобно. 40 % од нив и даваат предност на тантелата, а 30 % сакаат да носат само комплет градник и килоти. Многу им е важно партнерот да ја знае големината на долна облека, за да може сам да им ја одбере.
ВагаОвие жени не и даваат значење на долната облека. Речи си 40 % од нив одвај имаат 10 комплети во нивните плакари. Само 6 % од жените во знакот на Вага, ја сметаат долната облека за гламурозен додаток. Тие им даваат поголема предност на чантите, накитот или чевлите. За долна облека не и одолеале ниту на една чоколада.
ШкорпијаТие се диви во поглед на долната облека. Па така и до 60 % од нив би му одолеале и на сексот за еден добар комплет долна облека. 58 % од нив сакаат црна долна облека и тие секогаш носат спарен градник со килоти. Жената Шкорпија си ја сака својата улога на Дива за долна облека.
СтрелецЖените во овој знак сакаат секси долна облека и по секоја цена сакаат да му се допаднат на партнерот. Па поради тоа, тие не избираат долна облека според критериумот како им стои, туку во што ќе му бидат најсекси и најпривлечни на партнерот. Повеќето од нив си го земаат и партнерот со нив кога одат во шопинг на долна облека.
ЈарецОвие жени сакаат да си ја усогласат долната облека со гардеробата, но не сакаат да трошат многу пари на тоа. Третина од нив поседуваат помалку од 10 комплети, од кои само половина се за покажување пред спротивниот пол.
ВодолијаТие се просечни носачки на долна облека. Ја бираат според тоа како им стои и одговара, а најмногу сакаат push –up градници, поседуваат повеќе од 20 сетови и најчесто си ги бираат сами. Деталите не и се важни, понекогаш само тантелата може да ја украси долната облека. На нејзиниот партнер треба да му се допадне нејзината долна облека.
РибиТие се многу пребирливи во купувањето на долна облека. Во нејзиниот плакар се наоѓа долна облека која ќе допринесе само таа добро да се чувствува и да изгледа отмено. На нив им е незамислив животот без долна облека.
 
Извор: lady.mkКако што знаеме, хороскопските знаци го одредуваат нашето битие, нашиот темперамент и нашиот карактер, но тие ја избир

loading...