Каква измама користат квизовите и гатачките емисии на телевизија која скапо ги чини гледачите?!

Loading...

Многу од граѓаните се жртви на квизови и гатачки емисии кои не ве вклучуваат во програма туку ве оставаат да чекате на линија и со тоа вие едноставно ја полните нивната банкараска сметка.Во програма никогаш нема да ве вклучат, а вие упорно ќе чекате на линијата ваква е измамата која ја прават телевизиските канали поточно која ја правеа пред неколку години. Кога ќе се јавите на тој број 141*** автоматски ви се тарифира секоја секунда не минута. Со тоа кога ќе се јавите на тој број ќе слушнете само ѕвонење или некој љубезен глас што ќе ви каже да почекате уште малку.
Пред неколку години оваа беше совршена измама на националните и локалните тв станици се додека не се откри нивната цел. По откривањето скоро сите тв станици ги отфрлија и сега нудат само реални квизови каде имате шанса да добиете, но сепак бидете претпазливи.
Вакви квизови можеби сè уште постојат на локалните телевизии па така не наседнувајте на нивниот трик. Бидете претпазливи и со гатачките емисии можат да ви наплатат повеќе од цената која ја гледате на вашиот тв екран.
Превземено од think.mkВо програма никогаш нема да ве вклучат, а вие упорно ќе чекате на линијата ваква е измамата која ја прават телевизиските канали поточно која ја пра

loading...
Loading...