КАКВА КУПКА: Ќерките на Брус Вилис и Деми Мур голи во када!

Loading...

Брус Вилис и Деми Мур очигледно некаде дебело погрешиле во воспитувањето на своите деца.Нивната ќерка Талула (20) само што излегла од центарот за рехабилитација се сликала гола, и тоа со својата сестра додека заедно лежеле во кадата.
Талула од јули била на клиниката за одвикнување од алкохол и кокаин во Аризона. Во истата институција во 2012 година била и нејзината мајка Деми Мур.
Сега, кога излегла, се вратила дома во Лос Анџелес а дочекот и го приредила нејзината сестра Скаут.
Таа инаку живее во Њујорк, па ретко се гледаат и затоа и „паднал“ ваков необичен дочек. Нивната ќерка Талула (20) само што излегла од центарот за рехабилитација се сликала гола, и тоа со својата сестра додека заедно лежеле во кадата.

loading...
Loading...