Каква промена: Погледнете ја трансформацијата на мајката на Карлеуша!

Loading...

Изгледа како девојка Дивна Карлеуша го промени својот изглед. Мајката на Јелена Карлеуша направи сериозна трансформација. Пејачката со задоволство го сподели ова со своите фанови на Фејсбук.
„Мојата убавица“, напишала Јелена Карлеуша покрај фотографијата.
Погледнете ја Дивна Карлеуша и нејзината нова промена:

 
Дивна Карлеуша го промени својот изглед. Мајката на Јелена Карлеуша направи сериозна трансформација. Пејачката со задоволство го сподели ова со сво

loading...
Loading...