Какви автомобили вози полицијата во Дубаи?

Loading...

Ако ги земеме во предвид банкарските сметки на резидентите во Дубаи, локалната сообраќајна полиција речиси секојдневно се среќава со жестоки супер автомобили на патиштата во најголемиот град на Обединетите Арапски Емирати.
Доколку е потребно, да дејствува на брзото возење на на овие супер автомобили, полицијата доби адекватно појачување.
 Во гаражата на сообраќајната полиција се наоѓаат: Lamborghini, Aston Martin, Mercedes SLS, Bentley, Ferrari, Camaro, Dodge.

Улогата на овие автомобили не е само бркање на насилните дивеења на патиштата, односно тие се користат и за промовирање на саемите за туризам.
 Ако ги земеме во предвид банкарските сметки на резидентите во Дубаи, локалната сообраќајна полиција речиси секој

loading...
Loading...