Какви филмови сакате според хороскопскиот знак

Loading...

Овен
Овните сакаат акциони филмови во кои не доминираат чувства, и каде што постојано нешто се случува.Со нив можете да гледате филмови како „Спартак“, „Атила“, „Храбро срце“…
Бик
Сакаат филмови во кои се се врти околу љубовта, храната, парите и недвижностте. Па со нив може да ги гледате „ Фердинанд“, „Те сакам најмногу на светот“, „Заљубениот Шекспир“.
Близнаци
Близнаците уживаат во филмовите во кои се зборува за патувања, филмови во кои има наратор кои ги води низ филмот. Предлог филмови од тој тип: „Телефонска говорница“, „Примивте пошта“……
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Овните сакаат акциони филмови во кои не доминираат чувства,

loading...