Какви гради има таа! Еве како Дивна Карлеуша си го крева расположението!

Loading...

Дивна Карлеуша, по којзнае кој пат направи бум на друштвените мрежи, но сега на невообичаен начин.Дивна Карлеуша, во последно време, постојано ги полни друштвените мрежи со провокативни фотографии, покажувајќи дека и на 59 години изгледа провокативно. Сега, испровоцира на малку поинаков начин.
Повторно нејзините бујни гради се во центарот на вниманието, но на поинаков начин, преку шеговита порака.
Погледнете на следната страна…

Дивна Карлеуша, во последно време, постојано ги полни друштвените мрежи со провокативни фотографии, покажувајќи дека и на 59 години изгледа провока

loading...