Какви кондоми користат Македонците?

Loading...

Повеќе од 89 отсто од Македонцте користат кондоми, без разлика дали имаат секс за една вечер или константно со својата партнерка.
На прашањето кои се најдобри кондоми кои ги користат, 82,6 отсто изјавија дека Durex се најдобрите кондоми кои некогаш ги користеле. Секој тип на кондоми од оваа компанија е одлична за секоја пригода. Најбезбедни се и никогаш не треба да се плашите дали ќе ви се скине кондомот или на некој начин е веќе оштетен.
Како што мажите во Македонија уживаат во употребата на Durex кондомите, така и жените сакаат кога нивниот партнер ги употребува овие кондоми.
Втори на листата кои се најупотребувани од Македонците се Sportex, каде што повеќе од 9,7 отсто од мажите ги користат. И овие кондоми од оваа компанија, се доста безбедни и удобни за користење.
LifeStyle кондомите се трети на листа и околу 2,8 отсто од Македонците ги користат.
Околу 4,8 отсто од останатите изјавија дека користат друг тип на кондоми, без разлика дали се достапни на македонскиот пазар или ги купуваат од некои други земји.
Иако, сите велат дека чувството кога имаш секс без кондом е неописливо, сепак кондомите се произведени на начин да ве заштитат од најразлични сексуално преносливи болести, а со новата технологија се така направени, скоро и да не ги чувствувате дека ги имате на себе.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Повеќе од 89 отсто од Македонцте користат кондоми, без разлика дали имаат секс за една вечер или константно со својата

loading...