Камионџија од Штип „мртов“ пијан возел во Бугарија: Фатен е со…

Камионџија од Штип е фатен со три промили алкохол како вози низ соседна Бугарија.Откако минал ноќ во станица и се отрезнил, на Македонецот му е одредена забрана за управување возило во Бугарија во траење од три години.
Камионџија од Штип е уапсен кај Златарево, Бугарија, откако полицајци од сообраќајната полиција му измериле 3 промили алкохол во крвта.
Бугарската полиција извести дека возачот чиј идентитет не се открива, едвај стоел на нозе, а бил и арогантен.
Откако минал ноќ во станица и се отрезнил, на Македонецот му е одредена забрана за управување возило во Бугарија во траење од три години.Откако минал ноќ во станица и се отрезнил, на Македонецот му е одредена забрана за управување возило во Бугарија во траење од три години.
К

Пронајдете не на следниве мрежи: