Канческа-Милевска: ВМРО-ДПМНЕ ќе има обемна програма за претстојните избори

Loading...

Кризата во Република Македонија која траеше подолго време и беше наметната од СДСМ и нанесе огромна штета на граѓаните и државата конечно заврши, истакна денес Елизабета Канческа-Милевска по средбата со граѓаните од скопско Тафталиџе.-На 11 декември убедена сум дека сите граѓани на Република Македонија ќе гласаат за стабилна и просперитетна Република Македонија, ќе гласаат за иднината на нашата држава и политиките и програмата на ВМРО-ДПМНЕ. Како партија, како и досега и во наредниот период продолжуваме со интензивна комуникација со граѓаните. Фокусот ќе бидат граѓаните, нивните потреби, барања, проекти. ВМРО-ДПМНЕ ќе има обемна програма со огромен број на проекти како никогаш досега, проекти во сите области, истакна Канческа-Милевска.
Таа додаде дека партијата продолжува со едно силно темпо во исполнување на сите проекти.-На 11 декември убедена сум дека сите граѓани на Република Македонија ќе гласаат за стабилна и просперитетна Република Македонија, ќе гласаат за ид

loading...