Карикатура на „Шарли Ебдо“ се продава по НЕВЕРОЈАТНА ЦЕНА!

Loading...

Колекција на карикатури на „Шарли Ебдо“, веќе досегна вртоглава сума. Само пред еден час, износот за кој пто се нудеше колекцијата беше 12.232 евра.Во овој момент, цената за продажба на познатиот сајт „Ибеј“, изнесува вртоглави 13.950 евра. ЛИНК
За помалку од 24 часа по масакрот во редакцијата на францускиот сатиричен весник во која се убиени 12 луѓе, на „Ибеј“ беа понудени за продажба најмалку седум примероци од последното издание.
Останатите копии може да се купат веднаш по цена од 190 до 595 долари. Последното неделно издание на „Шарли Ебдо“ се печатено во средата, на денот кога се случи нападот.
Во овој момент, цената за продажба на познатиот сајт „Ибеј“, изнесува вртоглави 13.950 евра.

loading...
Loading...