Карлеуша бесна: „Маж ми е милионер можам цели да ве купам“!

Loading...

Фолк пејачката Јелена Карлеуша на свој начин им се обрати на сите медиуми кои пишуваа дека таа должи 900.000 динари за греење.Нејзиното соопштение е збогатено и со малку фалење и по некоја навреда.
Во истото таа тврди дека има толку многу пари што може да ги купи сите оние кои ја напаѓаат и кои и завидуваат на богатиот сопруг и убавото семејство.
Во соопштението на Карлеуша, кое го пренесуваат српските медиуми, меѓу останатото се наведува и следново.
– Драги мои, ако веќе негирате 20 години моја кариера, за време на која веројатно нешто сум и заработила, не можете да го заборивите и фактот дека немам рент-а-сопруг, кој го издржувам работејќи секој викенд на тезги. Премногу сум добра риба за некој лузер и неработник. Ако сте заборавиле, мојот маж се вика Душко Тошиќ, фудбалер е, убав, млад, згоден и многу успешен, па ете случајно заработува милиони (не динари). Дали навистина помисливте дeка би дозволил неговата куќа да биде ладна, а жената и децата со проблеми? Не е баш логично, вели Јелена и продолжува:

 
– А сега за мене, за 20 години кариера, работев и заработував доволно за да можам да бирам дали, каде и кога ќе работам, не морам по секоја цена да работам секој викенд за разлика од оние што мораат. А кога ќе се согласам да се одвојам од своите деца (не заборавајте дека сум мајка на две прекрасни девојчиња и дека мајчинството ми е најголемиот успех), тоа е само под услов ако можат да ми платат. Во секој случај имам доволно да платам за греење и вас толку „прекрасни и племенити“ личности да ве купам со вашиот зависен тон кој го чувате во себе. Ми се може!Нејзиното соопштение е збогатено и со малку фалење и по некоја навреда.
Во истото таа тврди дека има толку многу пари што може да ги купи с

loading...
Loading...