Карлеуша го искоментира разводот на Ана Николиќ

Loading...

Јелена Карлеуша и Ана Николиќ, некогаш беа беа исклучително блиски пријателки, но сега тоа не е случај. Тие две речиси и не разговараат, а Карлеуша изјави дека Ана, на аеродромот поминала покрај неа без да ја поздрави.
По тој повод новинари на српски „Ексклузив“ ја прашале Карлеуша што мисли за разводот на Ана и Рата а таа рекла дека се надева, дека таа информавија не е точна.
– Во денешно време никој не сака да се бори за брак, секој си го гледа својот г*з – рекла Јелена, која е веќе една деценија со својот сопруг Душко.Тие две речиси и не разговараат, а Карлеуша изјави дека Ана, на аеродромот поминала покрај неа без да ја поздрави.
По тој повод новинари на

loading...