Карлеуша „го запали“ Инстаграм со оваа фотографија

Loading...

Јелена Карлеуша е позната како жена без влакна на јазикот која сака да биде во центар на вниманието. Таа направи селфи во лифт и собра 70.000 лајкови за 5 часа.
Што ќе искоментирате вие на ова?
Таа направи селфи во лифт и собра 70.000 лајкови за 5 часа.
Што ќе искоментирате вие на ова?

loading...