Карлеуша ја покажа фискалната сметка за својот Версаче фустан

Loading...

Пејачката Јелена Карлеуша на својот Твитер профил, објави фискална сметка за Версаче фустан, која го носеше на филмскиот фестивал во Сараево.  По провокациите дека фустанот е копија, Карлеуша го докажа спротивното, покажувајќи ја фискалната сметка.

“Не сум разгалена и не барам многу! Кога ме прашаа за посебни барања, побарав ќебапи со лук. Зар е можно да отидам во Сараево, а да не пробам ќепаби? Знаете колку добро одат со бело вино и Версаче фустан” – изјави пејачката на фестивалот во Сараево.
“Повелете фискалната сметка” – напиша Карлеуша на Твитер.  По провокациите дека фустанот е копија, Карлеуша го докажа спротивното, покажувајќи ја фискалната сметка.

loading...
Loading...