Карлеуша направила голем скандал во „Ѕвездите на Гранд“

Loading...

Пејачката Јелена Карлеуша дошла на снимањето „Ѕвездите на Гранд“ и пред влегување во студиото направила скандал.Имено, таа почнала да го напаѓа директорот на продукцијата, а потоа и пејачката Лепа Брена.
-Зошто картон на кило? Зошто? Зошто искршени дрва, дали ние на дрва се грееме? Еве картон на кило, одам да го влечам овој картон, бидејќи единствено така ќе заработам – коментирала Јелена за изгледот пред студиото каде што се снима шоуто.
-Јас имам многу скапи чизми, скапо заработени и како сега да се движам по овие дупки? – викала Јелена напаѓајќи ги Лепа Брена и Саша што не се погрижиле местото да изгледа средено.Имено, таа почнала да го напаѓа директорот на продукцијата, а потоа и пејачката Лепа Брена.
-Зошто картон на кило? Зошто? Зошто искршени др

loading...