Карлеуша несмасно се „дотера“ на Фотошоп

Loading...

Пејачката објави фотографија со својот сопруг Душко Тошиќ, а очигледно е дека истата ја обработила пред да ја објави на социјалните мрежи.Јелена Карлеуша (39) објави фотографија на Инстаграм без да забележи дека при обработка успеала да ја прошири улицата зад нив.
Се чини дека желбата да биде совршена, па дури и ако е тоа само на социјалните мрежи, е посилна од неа.
 
Јелена Карлеуша (39) објави фотографија на Инстаграм без да забележи дека при обработка успеала да ја прошири улицата зад нив.

loading...